Weblinks van Roowinkel


Aris Frieterie in LarenSinds februari 2010 runt Aris Dijks de Frieterie in hartje Laren, samen met zijn vrouw Gerda en een team van enthousiaste medewerkers.
HCR StegemanWelkom bij café restaurant Stegeman in Laren (Gelderland) U zult zich heerlijk thuis voelen bij ons. Of u nu een hapje komt eten in ons sfeervolle restaurant, een drankje komt drinken op ons overdekte terras of in ons gezellige cafe.
BHV, Bedrijfshulpverlening Ongevallen en calamiteiten kunnen overal voorkomen. Ook in uw zaak. Scenario’s waar u niet graag aan denkt. Toch is het van belang hierbij stil te staan. Om snel en adequaat te reageren en om uw werknemers en klanten goed op te vangen en te verzorgen, is een goede voorbereiding noodzakelijk
Wikamp, Laren GeldHotel, Cafe, Restaurant Witkamp Laren Geld
Grand Cafe Bistro-rant ’t LangenbaerghVoor de befaamde Achterhoekse gastvrijheid kunt u terecht bij het Grand Cafe Bistro-rant ’t Langenbaergh in het centrum van het gezellige dorp Laren.
Sturris, Laren GeldLoon-, Grondverzet- en Bestratingsbedrijf Sturris BV is een jong-, dynamisch en veelzijdig bedrijf dat op diverse terreinen haar vleugels heeft uitgeslagen
Elweco-MedoElweco, voor al uw Grondwerk, Straatwerk & Agrarisch Loonwerk
MarkvoortLoon- en Grondverzetbedrijf Markvoort te Markelo is naast een ruim dienstenaanbod van (agrarisch) loonwerk, gespecialiseerd in grondverzet- en straatwerkzaamheden.
Het KlushuuskeOp meerdere dagdelen zijn we in het klushuuske te vinden om te klussen.
KNSBKoninklijke Nederlandse Schaats Bond
de SchegSport- en Recreatiecentrum De Scheg
IJsbaan TwenteIJsbaan Twente: het is al weer volop winter bij IJsbaan Twente!
ThialfThialf Heerenveen.