Teun klein Nagelvoort neemt afscheid van ijssportvereniging Roowinkel

Tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging op 16 november neemt Teun na 49 jaar afscheid als bestuurslid.

In 1971 trad Teun toe tot de jeugdcommissie en in 1974 werd hij lid van het bestuur, waar hij werd benoemd tot vicevoorzitter. Van 1998 tot 2013 vervulde hij de rol van voorzitter. Teun staat bekend om zijn directe aanpak en eerlijkheid.

Gedurende zijn bestuursperiode heeft hij veel voor de vereniging betekend. Hij was betrokken bij diverse projecten, zoals de installatie van verlichting, aansluiting op het gasnet, verbouwingen van de kantine en evenementen zoals de schaatsvierdaagse.

Deze activiteiten waren zeer succesvol. Teun stond altijd klaar en niets was hem te veel. Dit bleek wel toen hij vast kwam te zitten in een duiker terwijl hij blusslangen erdoorheen wilde trekken om een veenbrand te blussen.

Met Teun in de buurt is het nooit saai. Tijdens ijsperiodes was hij verantwoordelijk voor het onderhoud van de ijsbaan en zorgde hij ook voor de bevoorrading van de kantine.

Teuns vrouw, Johanna, regelde de zaken thuis en was ook vaak te vinden in de kantine om te helpen. We zijn Teun en Johanna zeer dankbaar en wensen hen beiden veel gezondheid en geluk voor de toekomst.

Bronvermelding: artikel geschreven door Teun Eggink, publicatie in Laren Magazine editie 30.