Open Achterhoeks Supkampioenschap voor jongeren in de maak

Het idee is om zo’n 70 deelnemers in 3 leeftijdscategorieën te laten suppen op het water van ijsbaan Roowinkel. Steeds 8 deelnemers naast elkaar en 3 rijen achter elkaar, zodat 24 deelnemers tegelijk in actie komen. Er wordt gedacht aan een oefenronde, een kwalificatieronde en een finale. Op die manier komt elke deelnemer dus 3 keer in actie.

Schaatskoorts 1

De winter piekt dit jaar kort maar hevig. Bij IJssportvereniging Roowinkel in Laren spant het erom of de ijsbaan open kan. Tijdens het interview is het ijs 3 cm dik en dat is nog lang niet genoeg. Gerrit Schoolen, al 20 jaar penningmeester van de club, vertelt op een stralende winterdag wat er allemaal bij komt kijken om de baan schaatsklaar te maken.

Gezellige drukte op ijsbaan Roowinkel

Alleen leden mochten komen, maar toch kon IJssportvereniging Roowinkel afgelopen weekend op grote belangstelling rekenen. Het was gezellig druk op de ijsbaan ook al ligt die aan de Warfveenweg, ter hoogte van Roowinkelweg niet bepaald dicht bij het dorp Laren.

Schaatskoorts

Met een smartphone kijk ik regelmatig naar het weer. Is het morgen droog, kan ik hout kloven of wordt het miezerweer van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Opeens gaan de rillingen over mijn lijf, ik krijg het er koud van. Het is toch niet waar vrieskou en ….. schaatsweer?

Plakken abonnementen

We hebben de abonnementen weer klaar. Mooi winterweer er bij om ze rond te brengen

Jaarlijkse ledenvergadering

We hebben woensdagavond 6 november weer onze jaarlijkse ledenvergadering gehad.

Jaarlijkse ledenvergadering Roowinkel

Woensdag 31 oktober konden we tijdens de algemene ledenvergadering 25 leden verwelkomen. Na het voorlezen van de notulen, het jaarverslag en de uitleg van de penningmeester van de financiële stukken kwam de bestuursverkiezing aan de orde.

Onderhoud kantine

Geen weer om te schaatsen. Maar of het weer was om te schilderen???

Gratis proefschaatstraining in de Scheg!

Kom jij ook schaatsen? Op woensdagavond van 18:30 t/m 19:45 uur ben je van harte welkom bij de Scheg in Deventer voor een gratis proeftraining schaatsen.