Gratis proefschaatstraining in de Scheg!

Kom jij ook schaatsen? Op woensdagavond van 18:30 t/m 19:45 uur ben je van harte welkom bij de Scheg in Deventer voor een gratis proeftraining schaatsen.

Daar wordt gelet op o.a. het verbeteren van je schaatstechniek en het plezier in schaatsen, onder begeleiding van de schaatstrainers van Schaats- en Skeelerclub “De Graafschap”

Meld je aan via de website: www.sscdegraafschap.nl

De datums zijn: 13, 27 december, 10, 31 januari en 21 februari.

Samen met een aantal andere ijsclubs uit de regio participeert IJsvereniging Roowinkel in de Schaats- & Skeelerclub “De Graafschap”.

Deze club is in het leven geroepen om schaatsers, die een groot deel van het jaar door willen trainen, aan te laten sluiten bij een enthousiaste trainingsgroep om zo een goede conditie, techniek en veel sportplezier te krijgen.

Door een gezamenlijke organisatie kunnen de kosten worden beperkt want de huur van accommodaties (zoals kunstijsbanen) is erg kostbaar.

Graag willen we jou kennis laten maken met de mogelijkheden door de organisatie van een gratis proeftraining op ijsbaan De Scheg in Deventer.

Het is wel de bedoeling dat je op eigen gelegenheid (samen met anderen?) naar  Deventer komt. Wil je je hier graag voor aanmelden? Of wil je meer weten? Neem dan een kijkje op: www.sscdegraafschap.nl

Vergeet je handschoenen en muts niet!